Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Ricoh Theta M15"

Etiketa: Ricoh Theta M15

Sot ekzistojnë kamera të shumta që kanë mundësinë e fotografimit dhe incizimit të videove në lëvizje, por nëse kërkoni një të vogël e cila përshtatet për...