Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "RIM"

Etiketa: RIM

RIM ka shfaqur zyrtarisht platformën e tyre të re BlackBerry 10 dhe gjithashtu smartphone-in e parë të emëruar BlackBerry Z10 që tani posedojm të dhëna...

Lenovo po kërkon për rritjen e njësisë së tyre për celular, dhe janë duke shqyrtuar blerjen e ndonjë kompanie të celularëve, që rezulton se...

RIM po bëhet gati për lançimin e sistemin e tyre operativ BlackBerry OS 10, i cili është planifikuar të fillojë më 30 janar, dhe...

Platformat iOS dhe Android, secili kanë më shumë se gjysmë milioni aplikacione, kështu që keni mjaft për të zgjedhur. Mirëpo tani ani edhe platforma...

Dje është zbuluar se RIM (Research In Motion, kompani kanadeze që merret me zhvillimin e platformës mobile BlackBerry), pritet të shpall sistemin operativ BlackBerry...

Janë shfaqur edhe me herët disa foto për smartphone-in BlackBerry 10 Seria L, mirëpo tani kemi më shumë foto të cilat janë të cilësisë...

RIM (Research In Motion, kompani kanadeze që merret me zhvillimin e platformës mobile BlackBerry) planifikon të nisë versionin e ri të platformës së saj...