Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Robot"

Etiketa: Robot

MIT's Robust Robotics Group të udhëhequr nga profesori Nick Roy, kanë zbuluar aeroplanin e parë autonom i cili është në gjendje të fluturoj dhe...