Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Rrjeti 4G"

Etiketa: Rrjeti 4G

  Të nderuar lexues,Në mbështetje dhe zbatim të dispozitave të Ligjit për Komunikime Elektronike Nr.04/L-109, parimeve bazë për rregullimin e tregut të komunikimeve elektronike dhe...