Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Rusia"

Etiketa: Rusia

Rusia i është futur disa rregullave dhe rregulloreve për shërbimet online. Kjo qasje e re në fakt është e ngjashme me atë të Kinës...