Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "S4"

Etiketa: S4

Më vonë gjatë këtij viti, Samsung pritet që të publikoj dhe të filloj shitjen e smartphone-it Galaxy S4, dhe pa dyshim që ky do...