Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "S7"

Etiketa: S7

Pra Galaxy S8 ka ekranin e ti të pafundme dhe skanerin iris, pa e përmendur procesorin e shpejtë dhe specifikat e tjera, por është...