Tag Archives

2 Articles
Jolla paralajmëron diçka të madhe më 19 Nëntor

Jolla paralajmëron diçka të madhe më 19 Nëntor

Jolla nuk është emër shumë i njohur kur bie fjala për smartphone, kompania ka lansuar smartphone-in e tyre të parë në fillim të këtij viti dhe si duket në ditët e ardhshme po planifikon të nisë diçka të re. Kohët e fundit, ajo ka postuar një cicërim në Twitter, që nënkupton se diçka e re do të vijë javën e ardhshme, e që është 19 Nëntori. Kompania ka filluar të numëroj kohën në ueb-faqen e saj me titull “Something BIG is about to begin.”

Nuk kanë zbuluar se çfarë do të lansojn, por ka disa supozime. Kompania posedon një pajisje të mundësuar nga softueri i tyre Sailfish OS, ka mundësi që të lansojn një version të ri të sistemit operativ ose edhe ndonjë pajisje të re phablet. Pa supozuar shumë kjo ngjarje është paralajmëruar të ndodh javën e ardhshme, kështu qe të presim edhe të shohim qfarë do të na sjellë Jolla kësaj radhe. /ameble

Sistemi Sailfish OS në smartphone Android

Sistemi Sailfish OS në smartphone Android

Smartphone-i Jolla me Sailfish OS i cili ka filluar shitjet nga muaji i kaluar, është i përshtatshëm edhe me aplikacione të Android-it dhe ju mundëson përdoruesve të instalojnë aplikacionet Android. Sistemi Sailfish OS për smartphone ka ardhur në treg në një kohë kur tregu është i dominuar nga sistemet iOS, Android dhe Windows Phone.

Jolla smartphone

Gjatë një interviste në një botim finlandez Talouselama, kryeshefi i Jolla-s, Tomi Pienimäki ka thënë se ka në plan t’u jap mundësinë përdoruesve që të instalojnë sistemin e tyre Sailfish në pajisjet Android.

Pra, ky do të jetë një hap i mirë të shohim instalimin e Jolla-s në pajisjet Android, pasi ka shumë fansa dhe zhvillues të cilët do të jenë më se të lumtur për të marrë dhe provuar këtë sistem të ri operativ. Patjetër se do t’i japë sistemit operativ ekspozim të mirë. |ameble|