Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Ativ S"

Etiketa: Samsung Ativ S

Na kanë mbetur edhe një muaj e gjysëm deri në lançimin e Windows 8 dhe pajisjeve të bazuara në të. Është koha që të...