Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung ES8000"

Etiketa: Samsung ES8000

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është modeli i Televizorit Smart 40ES8000 nga prodhuesi Samsung.Dizajni Me një dizajn të sofistikuar dhe...