Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy A7"

Etiketa: Samsung Galaxy A7

Javën e kaluar smartphone i ri nga Samsung, Samsung Galaxy A7 ishte prezantuar në një konferencë shtypi në Malajzi, ndërsa sot Samsung zyrtarisht edhe...

Është e munduar që Samsung të ndryshoj sadopak pajiset e saja të serisë Galaxy A, edhe pse deri me tani vetëm dy pajisje të...

Edhe më herët kemi bërë njoftimin për një seri të re e njohur si “ Galaxy A” nga Samsung dhe si duket tani më...