Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy Gear 2"

Etiketa: Samsung Galaxy Gear 2

Samsung do të hapë një tjetër sfidë për aplikacione, dhe sfida e rradhës do të ketë në fokus orën Galaxy Gear 2 dhe Gear...