Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy Note 10.1"

Etiketa: Samsung Galaxy Note 10.1

Kemi raportuar disa herë, si dhe kemi ndjekur ngjarjen drejtpërdrejt kur kompania Samsung kishte lansuar modelin e tyre të fundit të tabletit Samsung Galaxy...