Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy Note 2"

Etiketa: Samsung Galaxy Note 2

Djema, në rast se ju nuk e keni vënë re, Dita e Shën Valëntinit është javën e ardhshme dhe me siguri se jeni në...

Pas testit të hedhjes të bërë nga Android Authority për Galaxy S3 dhe iPhone 5 radha vjen tek Galaxy Note 2 i cili ka...

Siç jeni njoftuar më herët, tani më është zyrtarisht publikuar Samsung Galaxy Note 2, dhe disa prej jush mund të pyesin se ku mund...

BERLIN -  Kanë mbetur edhe pak orë para se konferenca për media e kompanisë Samsung të fillojë. Kjo do të jetë ngjarja paraprijëse e...

Simpatizantë të Samsung-ut, bëhuni gati sepse të mirat nuk kane të ndalur. Kjo kompani para pak ditësh ka publikuar datën zyrtare të konferencës së ...

Simpatizantë të Samsung-ut, bëhuni gati sepse të mirat nuk kanë të ndalur. Kjo kompani para pak ditësh ka publikuar datën zyrtare të konferencës së...