Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy Note 8.0"

Etiketa: Samsung Galaxy Note 8.0

Edhe pse Samsung, smartphone-in e shumë pritur Galaxy S4 përfundimisht ka vendosur ta prezantoj me vonë ndoshta nga mesi i Marsit dhe jo në...

Deri më tani ka pasur shumë thashetheme në lidhje me Samsung Galaxy Note 8.0 dhe si duket këto thashetheme do të përfundojnë në Mars,...