Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy Ring"

Etiketa: Samsung Galaxy Ring

Informohu i pari për pajisjet smartphone të fundit të lansuara në treg, për specifikat si dhe çmimin e tyre.Më poshtë kemi paraqitur smartphone-t e...

Disa ora më parë Samsung lansoi edhe një pajisje e cila i takon familjes tani më të njohur, Galaxy. Samsung Galaxy Ring i madhësisë...