Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy S 4G"

Etiketa: Samsung Galaxy S 4G

Samsung Galaxy S4 është një smartphone tjetër më platformën Android i projektuar dhe zhvilluar nga Samsung Electronics dhe njëkohësisht është pasardhësi i Samsung Galaxy S3, ku...

Sipas Korea Times një përfaqësues nga Samsung tha se Samsung Galaxy S4 do të dal në shitje në mars 2013, pas një zbulimi në...

Tifozët e tastierës hardware, nga sot do të marrin parasysh këtë fakt si një të plotë, se pse Samsung Galaxy S 4G Relay shpallet...