Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Galaxy S7 Edge"

Etiketa: Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 Edge tanimë janë zyrtarizuar dhe i kemi të gjitha detajet e smartphone-ve më të fundit nga kompania Samsung.Pra,...

Për smartphone-at Samsung Galaxy S7 dhe Galaxy S7 Edge është vendosur të prezantohen me 21 Shkurt, para se të filloj ngjarja vjetore për pajisjet mobile,...