Tag Archives

3 Articles
Drejtpërdrejt: Samsung Premiere 2013

Drejtpërdrejt: Samsung Premiere 2013

Nëse nuk keni dëgjuar me herët, Samsung ditën e sotme ka caktuar për prezantimin e disa produkte të reja në një ngjarje që pritet të mbahet në Londër.

Kompania ka zbuluar se në ketë ngjarje do të lansoj pajisje Galaxy dhe ATIV siç është cekur edhe në moton e saj. Aty nuk është thënë më shumë, por sipas thashethemeve mund të jetë një kamerë Samsung Galaxy, ose ndoshta ndonjë tablet ATIV?

Ndërkohë, kjo ngjarje fillon në orën 19:00 sipas kohës së Anglisë, mirëpo me kohën tonë nga ora 20:00.

[youtube id=”xtisk0-mY_0″ width=”600″ height=”350″]

Për çfarë mendoni se do të njoftojë kompania Samsung? Le të dëgjojmë mendimet tuaja në komentet më poshtë. |ameble|

Nesër drejtpërdrejt Samsung Premiere 2013

Nesër drejtpërdrejt Samsung Premiere 2013

Samsung ka postuar një foto të re në faqen e tyre për një ngjarje që ka paralajmëruar të mbahet nesër në Londër. Zyrtarisht pritet të bëhet prezantimi i Samsung Galaxy Note 3, si dhe disa pajisjeve tjera.

Foto e publikuar për ketë ngjarje që mund ta shihni më poshtë, do të përcillet drejtpërdrejt nëpërmes lidhjes së mundësuar nga Youtube në kanalin SamsungMobile.

Samsung Premiere 2013

Ftesa pra mban titullin “Galaxy & Ativ”, duke konfirmuar se të dyja, pajisjet Android dhe Windows do të zbulohet gjatë kësaj ngjarje. Është e paqartë se çfarë modele po planifikon kompania të shfaq, por që marka “Galaxy” përfshinë smartphone-t Android, tabletat madje edhe kamerat, kurse marka “Ativ” përfshin laptopat, tabletat dhe pajisjet më Windows Phone kështu qe është e vështirë të kuptohet. Për të gjitha mbetet të shihet nesër. |ameble|

Ftesë nga Samsung me 20 Qershor

Ftesë nga Samsung me 20 Qershor

Kompania Samsung nuk po ndalet, ajo sot ka lajmëruar se me 20 Qershor ka në plan të mbajë një konferencë për media në Londër, dhe të bëjë debutimin e disa pajisjeve të reja.

Ftesa mban titullin “Samsung Premiere 2013 Galaxy & Ativ”, duke konfirmuar se të dyja pajisjet Android dhe Windows do të zbulohet gjatë kësaj ngjarje. Është e paqartë se çfarë modele po planifikon kompania të shfaq, por që marka “Galaxy” përfshin smartphone-t Android, tabletët madje edhe kamerat, kurse marka “Ativ” përfshin laptopat, tabletat dhe pajisjet më Windows Phone kështu qe është e vështirë të kuptohet.

Samsung ka futur gjithashtu disa fotografi pak ngacmuese në ftesat e saj, edhe pse dy prej fotografive shfaqen duke treguar opsionin close-up të një pajisjeje laptop. |ameble|

Samsung Premiere 2013 Galaxy & Ativ 1