Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Samsung Side By Side RSA1ZTSL1"

Etiketa: Samsung Side By Side RSA1ZTSL1

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, sot do të prezantojmë Frigoriferin Side by Side Modeli: RSA1ZTSL1 nga prodhuesi Samsung. Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com Kapaciteti dhe DimensionetFrigoriferi Side by Side ka kapacitet...