Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sapphire"

Etiketa: Sapphire

Një ekip multidisiplinar i përbërë nga shkencëtarët, antropologët, arkeologët, artistët, arkivistët, dhe gjuhëtarët kanë krijuar një hard disk që ata besojnë se do të...