Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Satelit"

Etiketa: Satelit

Një ekip shumëkombësh i udhëhequr nga Universiteti i Kalifornisë Jugore është përshëndetur nga Shtetet e Bashkuara , Kina, Pakistani dhe Izraeli  që ka zhvilluar sistemin...