Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "SD Card"

Etiketa: SD Card

Sot në treg kemi qindra mijëra prodhues të kartelave SD, të prodhuara sipas standardeve me tri madhësi të ndryshme fizike: SD, miniSD, dhe microSD....