Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "SELFIE"

Etiketa: SELFIE

Selfie-t janë bërë një fenomen global. Në muajin e kaluar HTC prezantoi Desire Eye dhe RE Camera, pajisje që ishin të fokusuara të fotografitë...

Edhe pse Shoqata Amerikane e Psikiatërve (APA) i ka klasifikuar fotot selfie si një çrregullim mendor, si duket kompanitë nuk brengosen fare për këtë...

Shoqata Amerikane e Psikiatërve (APA) ka konfirmuar zyrtarisht atë që shumë njerëz e kanë menduar edhe vetë: t’i bësh foto vetes vazhdimisht është një...

Siç u vërtetua dhe nga fotoja më e famshme selfie, fotoja e Ellen DeGeneres, një faktor që të limiton gjatë pozimit për selfie është gjatësia...