Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "SFK"

Etiketa: SFK

Sot dhe nesër (8 dhe 9 shtator) në Prishtinë do të mbahet Liria Softuerike Kosovare (Software Freedom Kosova), konferencë ndërkombëtare për teknologji, e cila ka...