Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Shërbime online"

Etiketa: Shërbime online

Rusia i është futur disa rregullave dhe rregulloreve për shërbimet online. Kjo qasje e re në fakt është e ngjashme me atë të Kinës...