Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Shërbime"

Etiketa: Shërbime

Me siguri se u ka ndodhur të keni probleme teknike me internet apo TV rrjetin kabllor si dhe keni kërkuar ndihmë nëpërmes telefonit nga qendra e...