Tag Archives

2 Articles
Gjirafa50, tani vjen me 24000 produkte të reja

Gjirafa50, tani vjen me 24000 produkte të reja

Tani të gjithë e dimë që Gjirafa50 është platformë e shitjes online e krijuar nga vet Gjirafa.

Gjirafa50 është dyqani online rajonal i specializuar për shitjen e produkteve më të kërkuara të teknologjisë, fillimisht ishte nisur me top 50 produktet më të kërkuara. Pas top 50 produkteve Gjirafa50 tani vjen me e-commerce, me 24000 produkte te reja me të cilën bëhet edhe dyqani online me i madhi për teknologji në rajon.

www.gjirafa50.com

24,000 produkte teknologjike të reja i gjeni vetëm në https://gjirafa50.comDyqani online më i madh per teknologji në Kosovë dhe rajon.

Posted by Gjirafa50 on Monday, April 3, 2017

Faqja është ende ne përpunim gjirafa50.com , por nga sot edhe ju mund t’i shihni dhe njoftoheni me 24000 produktet e reja për teknologji si Laptop , smartphone, kamera, TV dhe shumë aksesor dhe solucione për smart home. /ameble

HTC po rritet falë suksesit me “HTC One”

HTC po rritet falë suksesit me “HTC One”

Good-sales-of-HTC-One-lead-to-a-second-month-of-sequential-growth-for-HTCNë muajin Shkurt të këtij viti HTC preku pikën më të ulet të shitjes në tregjet ndërkombëtare. Por kur kjo kompani filloi me lançimin e produkteve HTC One gjithçka filloi të ndryshoj.

Tani është shumë e qartë që HTC ka hyrë në një betejë të vështirë duke konkurruar kompanitë e mëdha siç janë Samsung dhe Apple. Që nga muaji Mars dhe Prill i këtij viti shitjet e HTC janë rritur për 26% duke iu falënderuar HTC One. Këto dy muaj të suksesit të vazhdueshëm në rritje të HTC sipas analisteve janë një indikator i qartë se prodhuesi taivanez i smartphone-ve HTC po rimëkëmbet.

Ajo çfarë HTC është duke synuar ka për qëllim të arrijë cakun e fitimit të shumës 70 miliard dollarë për pjesën e dytë të këtij viti, dhe kjo po del të jetë reale. |ameble|