Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Shm00p"

Etiketa: Shm00p

A ju kujtohet Junaid Hussain? Hacker i cili punonte për ISIS dhe i cili u vra në një sulm nga droni në Gusht të këtij...