Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Si ta incizoni punën tuaj në kompjuter"

Etiketa: Si ta incizoni punën tuaj në kompjuter

STIKK së bashku me kompanitë anëtare organizojnë panairin e punës për studentët/profesionistët dhe kompanitë e profilit të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK). STIKK ka...

Me siguri se deri më tani keni pasur nevojë për ndonjë video prezantim të punës suaj në kompjuter, me një fjalë të incizoni atë...