Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sistem"

Etiketa: Sistem

Besoni apo jo, por çdo kompjuter i lidhur me internet është i prekshëm ndaj sulmeve kibernetike. Me më shumë para në rrezik dhe shkelje të...