Tag Archives

2 Articles
Microsoft SkyDrive nga tani e tutje quhet OneDrive

Microsoft SkyDrive nga tani e tutje quhet OneDrive

Shërbimi për ruajtjen e të dhënave SkyDrive nga Microsoft nga tani e tutje quhet OneDrive, kompania kishte rënë dakord të ndërrojë emrin e shërbimit vitin e kaluar pas rastit që kishte me transmetuesin në Angli Sky.

[youtube id=”e4NsPPUDjyU” width=”600″ height=”350″]

Për ketë shërbim Microsoft ka lansuar edhe një domain të ri për të përditësuar shërbimet e tyre në hapësirën online, OneDrive.com, edhe pse kompania ka thënë se shërbimi nuk do të ketë ndonjë ndryshim të menjëhershëm përveç emrit dhe domain-it.

Më shumë detaje në lidhje me Microsoft OneDrive mund të gjeni në uebfaqen e re në linkun e më poshtë. Shërbim i ri OneDrive ende nuk është aktiv, mirëpo mund të regjistroni email adresën tuaj që të mund të merrni njoftimin kur të fillojë zyrtarisht. /ameble

https://preview.onedrive.com/

SkyDrive nga Microsoft me dizajn të ri

SkyDrive nga Microsoft me dizajn të ri

by bmbi 1 Comment

Microsoft ka zbuluar ri-dizajnimin e saj për SkyDrive, e cila natyrisht përdorë po të njejtin dizajn qe ka përdorur nëpër të gjitha produktet e saja kohët e fundit.

Microsoft ka njoftuar gjithashtu se integrimi i SkyDrive në Windows dhe OSX Apps këtë radhë do të jetë më efikas, si dhe aplikacioni per Android do të jenë në dispozicion brenda disa javëve që i bie se do të jetë i njëjtë me aplikacione të tjera.

Dizajni i ri i ueb SkyDrive-it gjithashtu përmban opsionin për kërkimit të menjëhershëm e cila në mënyrë dinamike tregon rezultatet qe ju kërkoni, karakteristika të tjera përfshijnë klasifikimin e të dhënave, opsioni drag and drop, dhe shumë tjera. Ky shërbim ofron 7Gb hapësirë të lirë për përdoruesit. Për hapësirë shtesë duhet te paguhet. |ameble|

[youtube id=”DaWw0zLT67E” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]