Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Skype 4.5"

Etiketa: Skype 4.5

Skype ka lëshuar aplikacionin e tyre të famshëm në një version të ri për iPhone dhe iPad i cili vjen me një numër të madh...