Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Smart TV"

Etiketa: Smart TV

Sot, gjithçka rreth nesh po bëhet Smart duke përfshirë pajisjet e ndryshme sikurse smartphone, smart-kamera, smart-TV dhe shumë pajisje të tjera. Viteve të fundit...

Kompania Logitech ka prezantuar produktin e tyre më të ri “Logitech Harmony Ultimate Hub” i cili shndërron smartphone-in iPhone apo Android në një telekomandë...

Gjigandi i elektronikës LG është bashkuar me Ubitus, ku kjo e fundit është një nga kompanitë udhëheqëse në botë në zgjidhje të teknologjisë së...

LG ka njoftuar për version e ri të tyre të telekomandës Magic Remote për serinë smart TV, ajo vjen me zë, gjeste kontrolluese si...

Zgjidhja e Energy e bazuar në Android Smart TV ofron Smart TV funksionimin e të gjithë TV-ve së bashku me mundësi të tjera multimediale....

Samsung ka bërë të ditur se në televizorët e tij "smart" është në dispozicion edhe loja jashtëzakonisht e popullarizuar Angry Birds nga kompania Finlandeze...