Tag Archives

2 Articles
Sa është vështirë të riparohet HTC One M9

Sa është vështirë të riparohet HTC One M9

HTC One M9 është smartphone-i Android i fundit i kompanisë HTC, i cili vjen me një dizajn të ngjashëm me atë paraprak HTC One M8. Grupi i iFixit kanë marrë ketë smartphone për të parë se çfarë ka brenda pajisjes dhe gjithashtu për të zbuluar se sa i lehtë është për tu riparuar.

iFixit kur i kontrollon pajisjet, i renditë në një shkallë nga 1 deri në 10, ku me 1 i vlerësojnë ata të cilët janë më të vështirë për tu riparuar dhe 10 për ata që janë më të lehtë. HTC One M9 është vlerësuar me 2 nga 10, që do të thotë se ky smartphone është mjaft i vështirë për tu riparuar.

Sipas raportit të iFixit, bateria e këtij smartphone është nën pllakën-amë dhe është e bashkangjitur në të, dhe kjo e bën smartphone-in e vështirë për të riparuar. E njëjta gjë është edhe me ekranin e tij.

Për ta parë në detaje se çfarë gjendet në brendësi të këtij smartphone klikoni këtu. /ameble

Apple po përgatitet të publikojë 3 iPhone të rinj

Apple po përgatitet të publikojë 3 iPhone të rinj

Që kur u publikua iPhone 5, jemi mësuar që në Shtator të secilit vit të shohim Apple teksa publikon iPhone të ri dhe nuk ka asnjë arsye që të mos besojmë që edhe këtë Shtator Apple do të përgatit diçka të mire për ne.

Sipas thashethemeve të fundit, nga burime nga brenda Apple merret vesh që kompania pritet të publikoj tre telefona të mençur: iPhone 6S, iPhone 6S Plus dhe iPhone 6C.

Shkronja “S” është përdorur nga Apple që me publikimin e iPhone 4S në vitin 2011. Kjo shkronjë tregon një version të përditësuar të një iPhone, sidomos tek kamera, ndërsa hardueri është pothuajse i njëjtë.

Ndërsa iPhone 6C mund të jetë versioni më i vogël dhe më i lirë i Phone 6. Ky burim thekson gjithashtu se Apple mund të krijojë një telefon me ekran 4 inç. Pritet që këta telefona të kenë të integruar çipin A9 në 6S dhe 6C do të ketë cipin A8. \ameble