Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Softuer"

Etiketa: Softuer

Dy ditë pas lëshimit të versionit beta për zhvilluesit, Apple tani ka lëshuar versionin iOS 10 beta 2 për të gjithë përdoruesit publik. Nëse dëshironi të...

Samsung ka lëshuar një përditësim të ri të softuerit për smartwatch-in e tyre të fundit, Samsung Gear S2, përditësimi ky që sjell një sërë...

Versioni i ardhshëm Android N tani është zyrtarisht në dispozicion për test. Google ka informuar se versioni i ri i Android-it është në dispozicion për...

Apple ka nxjerr versionin iOS 9.1 për iPhone, iPad dhe iPod Touch, përditësimi vjen me disa karakteristika të reja, përmirësime në siguri si dhe disa...

Microsoft ka njoftuar për opsionin Skype Translator (përkthyesin) i cili tani e tutje është në dispozicion për të gjithë. Skype Translator ishte prezantuar edhe një vit...

OnePlus me herët kishte lansuar platformën e tyre Oxygen OS për smartphone-in OnePlus One, kurse tani sipas kompania po përgatitet të prezantoj një tjetër version...

Smartphone-i i rangut të mesëm Lumia 640 mund të jetë smartphone-i e parë që do të marrë sistemin e ri operativ Windows 10, me përditësimin...

Apple ka lëshuar përditësimin e softuerit të tyre për Mac, OS X 10.10.3 Yosemite, i cili sjell programin e ri Photos (për fotografi) në Apple...

OnePlus ka deklaruar se sistemi i parë i kësaj kompanie tanimë është i gatshëm për përdorim. Sistemi i tyre i quajtur OxygenOS mund të...

Nuk është diçka e pazakontë nëse sistemi operativ e merr një hapësirë të madhe të diskut në kompjuter, duke e ditë se sistemi operativ konsiderohet si...

Microsoft ka njoftuar për lansimin e paketës Microsoft Office 2016 developer preview (një para-pamje për zhvillues), softuer ky i cili ka qenë në dispozicion që...

Pas shumë pritjeve për lansimin e një përditësimi të ri të iOS-it, Apple tani ka nxjerrë për shkarkim version e ri iOS 8.2. Siç është...