Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "SoftwareWWDC"

Etiketa: SoftwareWWDC

Dje kompania Apple prezantoj dy përditësime të mëdha në sistemet e saj për smartphone dhe Desktop, iOS 8 dhe OS X Yosemite. Sipas prezantimit të dy...