Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sondazh"

Etiketa: Sondazh

Ditët kur kemi përdorë lidhjet me internet dial-up dhe shkarkimet gjate gjithë natës tani janë harruar. Sot, 5 nga 10 njerëz në Kosove kanë...

Është bërë një muaj që kur ka filluar sondazhi me pyetjen:Çfare sistemi operativ preferoni për telefonin tuaj?Jo vetëm sipas këtij sondazhi por gjithashtu sipas...