Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sony me rekord të ri"

Etiketa: Sony me rekord të ri

Sony ka prezantuar rezultatet e fundit financiare për vitin fiskal që përfundoi më 31 mars 2014 duke njoftuar për detajet dhe suksesin e arritur...