Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sony Micro USB Flash Drive"

Etiketa: Sony Micro USB Flash Drive

Ka disa pajisje Android, si Nexus 5, HTC One, etj. nga të cilat kapaku prapa pajisjes nuk tërhiqet dhe me ketë pak a shumë...