Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sony Xperia Z2"

Etiketa: Sony Xperia Z2

Sipas një raporti të DitiTimes zbulohet se Sony është prodhuesi i dytë i smartphone-ve që ka adoptuar teknologjinë e ftohjes përmes gypit të lëngshëm...

Dje gjatë ditës kemi parë gjersa kompani të mëdha si Samsung, Sony, LG, ZTE, etj kanë prezantuar produktet dhe të arriturat e tyre në teknologji...

Sony shfaqë njërin ndër produktet më të mira në MWC2014 deri më tani. Smartphone i shumë pritur Sony Xperia Z2 është i gatshëm të bëhet...

Si duket, Sony në heshtje është duke u përgatitur për të lansuar pasardhësin e modelit Z1, pra modelin Z2 i cili po ashtu është koduar...