Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sony Xperia Z3 Compact"

Etiketa: Sony Xperia Z3 Compact

Sony sapo ka filluar lojën e modës me pajisjet Xperia Z3, Xperia Z3 Compact dhe Xperia Z3 Tablet Compact. Të gjitha këto pajisje tani vijnë...

Siç kishte edhe paralajmëruar, në ngjarjen IFA 2014 kompania Sony prezantoi modelin Sony Xperia Z3 Compact dhe tani më ky model është zyrtarizuar.Sony Xperia...

Kompania Sony pritet të njofton për një numër të madh të pajisjeve në ngjarjen IFA duke përfshi modelin të ri të smartphone-it Sony Xperia...