Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sony Xperia Z3 Tablet Compact"

Etiketa: Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony sapo ka filluar lojën e modës me pajisjet Xperia Z3, Xperia Z3 Compact dhe Xperia Z3 Tablet Compact. Të gjitha këto pajisje tani vijnë...