Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Sony Xperia"

Etiketa: Sony Xperia

Sony Xperia XA1 tani është lansuar në Kanadë, përmes operatorit mobil Videotron dhe vjen në disa oferta të ndryshme.Videotron është duke e ofruar pajisjen...

Sony ka prezantuar rezultatet e fundit financiare për vitin fiskal që përfundoi më 31 mars 2014 duke njoftuar për detajet dhe suksesin e arritur...

Sony ka shtuar edhe një smartphone të ri në serinë e tyre Xperia, modelin Sony Xperia M, i cili në dispozicion do të jetë...

Kompania Sony si duket do të nxjerr një çift të ri të smartphone-ve me Android, është njoftuar në një blog të tyre se do të...

Nëse jeni adhurues i smartphone Sony atëherë me siguri keni dëgjuar për Sony Xperia P. Ky smartphone është publikuar në muajin shkurt dhe që atëherë shfrytëzuesit janë...