Tag Archives

2 Articles
Shërbimi për muzikë Spotify, falas për pajisjet mobile

Shërbimi për muzikë Spotify, falas për pajisjet mobile

Spotify logoSpotify ka njoftuar se versioni për muzikë streaming në Desktop nga tani e tutje do të jetë në dispozicion pa pagesë për pajisjet mobile nga dy platformat iOS dhe Android. Duke marrë parasysh shitjet nga versioni Desktop, kompania suedeze ka zgjedhur t’i ofroj përdoruesve qasje të plotë pa pagesë në 20 milion këngë që aktualisht posedon.

“Sot ne po i ofrojmë njerëzve përvojën më të mirë të muzikës pa pagesë, në historinë e smartphone-ve dhe tabletve”, tha Daniel Ek, kryeshef dhe themelues i Spotify.

Nga versioni për pajisje mobile edhe nëse nuk keni llogari me parapagim, ju mund të dëgjoni muzikë me përkrahje anash të reklamave dhe nuk është e nevojshme që të fusni llogarinë tuaj siç është dashur në versionet e mëparshme. Për mundësitë shtesë siç janë shkarkimi i këngëve dhe disa tjera  ju nevojitet abonimi. |ameble|

Spotify arrin në 24 milionë përdorues aktiv

Spotify arrin në 24 milionë përdorues aktiv

Shërbimi për muzikë streaming Spotify tani posedon më shumë se 24 milionë përdorues aktiv, dhe nga këta 24 milionë 6 milionë janë abonentë me pagesë, kjo pritet të bëhet publike shumë shpejt nga Daniel Ek në ngjarjen SXSW që po mbahet në Teksas të SHBA-ve.

Në korrik të vitit të kaluar Spotify kishte një total prej 15 milionë abonentëve me 4 milionë që paguajnë, kështu që kanë arritur të shtojnë rreth 2 milionë anëtarë me pagesë që nga vera e kaluar. Sukses i madh.

Ky shërbim ka filluar në Tetor të vitit 2008 nga disa persona Suedez të Spotify AB.
Deri në Shkurt të këtij viti, shërbimi është prezent në rreth 20 shtete të ndryshme. |ameble| [divider top=”0″]