Tag Archives

3 Articles
Samsung Galaxy Note Edge del në treg në 17 Nëntor

Samsung Galaxy Note Edge del në treg në 17 Nëntor

Blerësit amerikanë do të “vuajnë” teksa do të shikojnë çmimin e phablet-it Samsung Galaxy Note Edge. Phablet-i doli në treg në Japoni 2 javë më parë dhe në Korenë e Jugut javën e kaluar, kurse do të dalë në tregun amerikan më datë 17 Nëntor në 5 kompanitë kryesore telefonike (Sprint, T-Mobile, AT&T, Verizon dhe U.S. Cellular).

Samsung Galaxy Edge

 

Çmimet e kompanisë AT&T janë bërë të ditura. Galaxy Note Edge do të kushtojë 399.99$ me kontratë 2 vjeçare ose 945.99$ pa kontratë.

Para se të gjykojmë për këtë çmim “absurd”, duhet të kemi parasysh se versioni korean dhe japonez kanë një çmim të përafërt me versionin amerikan. Galaxy Note 4 kushton 850$ pa kontratë dhe Samsung ka vendosur t’i shtojë 100$ çmimit të Note Edge për shkak të risisë me ekranin në Note Edge.

I çuditshëm është fakti sesi kompania Samsung, edhe pse është shprehur se Note Edge është një phablet koncept, ka vendosur ta nxjerrë në një treg të madh siç është tregu amerikan. /ameble

Sprint sjell Android 4.4.3 për Nexus 5

Sprint sjell Android 4.4.3 për Nexus 5

Sot është publikuar përmirësimi i rradhës i Android, i cili ka numri 4.4.3 dhe vjen posaçërisht për përdoruesit e Nexus 5 të kompanisë celulare Sprint në ShBA.

Ky përmirësim i sistemit lejon klientët e Sprint të përdorin rrjetin LTE në bandat 26 dhe 41. Versioni i ri rregullon problemet e sistemit të mëparshëm dhe nuk sjell opsione të reja apo ndryshime në ndërfaqe.

Sprint releases Android 4.4.3 for the Nexus 5

Google ka rregulluar kryesisht problemet me lidhjen Wi-Fi dhe Bluetooth, por edhe problemet me të dhënat e humbura, ristartimet e papritura të telefonit. Gjithashtu është përmirësuar aplikacioni i kamerës.

Ky përditësim nuk është shfaqur ende në website zyrtar, por kompania Sprint po lejon shkarkimin e sistemit për klientët e saj. /ameble

 

Sprint vjen me oferta joshëse për festat e fundvitit

Sprint vjen me oferta joshëse për festat e fundvitit

Pas shumë befasive me oferta promovuese kompania e tretë më e madhe në SHBA për shërbimet e telefonisë dhe internetit  Sprint Nextel tani po përgatitet për diçka tepër joshëse.

Ajo çfarë përflitet është se operatori Sprint Nextel  që nga datat 7-24 Dhjetor 2012 do të lansoj ofertë special për konsumatorët, kjo oferte do të quhet “Blej një dhe merr tjetrin falas” që nënkupton se kushdo që bën kontratë për t’u lidhur me Sprint dhe blen njërin nga telefonat e Samsung Galaxy (SIII, SII apo Galaxy Victory) mund të marr falas edhe një smartphone të tillë sikur ai të cilin do ta paguaj.

Ky lajm akoma nuk është konfirmuar të jetë zyrtarë, por nga ajo çfarë kemi dëgjuar , është kuptuar se nga kjo do mund të përfitojnë konsumatorët ekzistues të cilët duan të ndryshojnë kontratat dhe konsumatorët e rinj të cilët duan të bëhen pjese e familjes Sprint.

|ameble| [divider top=”0″]