Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Star"

Etiketa: Star

Seria Star Galaxy nga Samsung është prezantuar në fillim të muajit Prill. Është një smartphone që përkrah 2 SIM kartela dhe vjen me sistemin...