Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Startup Weekend"

Etiketa: Startup Weekend

Ekipi XIIIK i përbërë nga Leart Zogiani dhe Bardh Lohaj ka zënë vendin e dytë në raundin e parë të garës “Global Startup Battle”...