Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Streaming"

Etiketa: Streaming

Spotify ka njoftuar se versioni për muzikë streaming në Desktop nga tani e tutje do të jetë në dispozicion pa pagesë për pajisjet mobile...

Shërbimi për muzikë streaming Spotify tani posedon më shumë se 24 milionë përdorues aktiv, dhe nga këta 24 milionë 6 milionë janë abonentë me...