Tag Archives

2 Articles
Lokacion.com, sjell Street View në Kosovë

Lokacion.com, sjell Street View në Kosovë

Google Street View është një teknologji e integruar në Google Maps dhe Google Earth që ju mundëson të eksploroni vende rreth botës në pamje 360-shkallësh, panoramë dhe pamjet e rrugëve në imazhe. Një teknologji e ngjashme tani është aplikuar edhe nga një Startup yni i ri i quajtur Lokacion.

Lokacion

Ky Startup që startoi javën e kaluar, ofron shërbime në fushën e marketingut dhe komunikimit. Kompania ka zhvilluar shërbime atraktive të marketingut. Kompania ka punuar në zhvillim të projektit për një kohë të gjatë, ka zhvilluar module specifike për biznese, aplikacione për telefona të mençur Android dhe iOS, si dhe pamje të rrugës me 360 shkallë, për biznese që dëshirojnë të promovojnë veten në ueb, telefona të mençur si dhe integrim në mediat sociale.

Qëllimi i Lokacionit është që të krijojë një rreth të shërbimeve dhe eksperiencë sa më të mirë për bizneset dhe vizitorët, andaj Lokacioni për momentin është në periudhë prove deri në 10 ditët e ardhshme. Disa shërbime ose funksione mund të jenë jo funksionale deri në atë kohë. Gjithashtu Aplikacioni në iOS dhe Android do të lansohet mbas 10 dite.

Për momentin ju mund të vizitoni disa pamje të rrugëve të incizuara nga ky ekip, mund të bëni korzo nëpër rrugët kryesore dhe sheshin kryesor të Prishtinës. /digjitale /ameble

Çfarë është mbuluar deri tani nga Google Street View?

Çfarë është mbuluar deri tani nga Google Street View?

Google street viewGoogle ka krijuar një uebfaqe mahnitëse interaktive për Street View, ku aty kompania flet pak për historinë e teknologjisë, dhe si ajo fotografon pamje të përshtatshme për syrin tuaj.

Deri tani miliona njërës janë të njohur me pamjet Street View për arsye të mira apo të këqija, mirëpo ka ende shumë fusha apo vende që kanë nevojë për t’u eksploruar nga Google Street View. Për të parë se sa ka arritur Google të bëj Street View, ajo ka paraqitur një grafikë goxha informuese për të parë së çfarë hapësirë është paraqitur si dhe cilat vende janë në proces e sipër.

Fushat më me shumë të fotografuara tashmë janë në SHBA dhe Britaninë e Madhe, por ende ka terrene interesante të pa kryera. Shumë vende të Azisë, Afrikës dhe Amerikës së Jugut priten ende për t’u fotografuar, edhe pse këtu ka të bëjë me shumë me politikat e qeverive individuale se sa ngecjeve nga Google.

Google është transparente me metodat e saj të fotografimit dhe tregon saktësisht se si ajo kap imazhet në të gjitha pjesët e botës, ajo gjithashtu zbulon se cilat hapësira tjera janë në listën e saj për Street View, duke përfshirë vende në SHBA, Francë, Japoni dhe Kanada. Për detaje të plota rreth kësaj klikoni në këtu. |ameble|